Járdát építenek a Klapka utcában. Ezzel semmi gond sincs, sőt. A járda nyomvonalában azonban látszólag több, az ott élők által fontosnak tartott fa áll. A fákat azonban nem kell kivágni, hiszen az önkormányzat nem adott engedélyt azok eltávolítására, a járdáknak kerülniük kell.

Google Maps

Az egyik életmódmagazin számolt be arról, hogy a Klapka utcában épülő járda miatt aggódnak a helybéliek. Az nlc szerint a lakók házi feliratokkal próbálták megvédeni a fákat. A cikk már sorsukban beteljesedni látszó, szeretett nyárfákról fogalmaz meg hatásvadász mondatokat. Az írásban ugyan megszólal a plakátokat kitevő egyik lakó, akinek a kivitelezők szóban megígérték, hogy módosítanak az útvonalon, de mindez hiszem, ha látom szövegkörnyezetben jelenik meg.

A Postnak, az nlc-vel szemben, sikerült elérnie egy városházi illetékest. Megerősítette, hogy a fákat nem vágják ki, a járda kikerüli azokat. Sőt, fontosnak tartotta kiemelni, hogy minden járdaépítésnél különösen figyelnek az esetleges növényzetre, fákra. A pár évvel ezelőtti földút helyén ma már aszfaltozott út található, mellé épül járda, hiszen eddig szinte csak az útszélen lehetett gyalogosan közlekedni.

Előző cikkVezeti a bajnokságot a Dunakeszi
Következő cikk41 Kiscica a balatoni városi üdülőben készült az idényre