Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt keresnek egy kopasz férfit a dunakeszi rendőrök. Egy személyvonaton történt az inzultus.

Megütötte a jegyellenőrt egy férfi még májusban a Budapest-Szob között közlekedő személyvonaton egy férfi. A rendőrség közlése szerint az eset azután történt, hogy ellenőrizték a jegyét és pótdíjat akartak vele fizettetni. A férfi erre nem volt hajlandó majd az ellenőrt egyszer megütötte, majd a Dunakeszi-Gyártelep megállóhelynél leszállva, a peronon újra bántalmazta a sértettet.

A keresett személy kb. 190 cm magas, kopasz, erős testalkatú, szemüveges, 30-40 év körüli életkorú férfi, akiről egy biztonsági kamera felvételt készített.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható személyt vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.