A pesterzsébeti rendőrök elfogták azt a férfit, aki beszorult egy kocsi alá, miközben annak katalizátorát akarta ellopni. A 44 éves dunakeszi férfi kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjába 2020. február 26-án 0 óra 14 perckor érkezett bejelentés egy jármű tulajdonosától, hogy Budapest XX. kerületében, a Helsinki úton a kocsija alatt fekszik egy férfi és segítségért kiabál.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság járőrei perceken belül a helyszínre érkeztek és látták, hogy a bejelentő autója alá egy férfi beszorult, közben segítségért kiabált. Az intézkedő rendőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével megemelték az autót és kihúzták alóla a tolvajt, akit sérülései miatt kórházba szállítottak. A rendőrök az autó mellett megtalálták a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközöket is.

A férfi ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet gyanúja miatt indított nyomozást. 

Főkép: Horváth Roland/ origo.hu

 

Előző cikkEzeket a fejlesztéseket valósítják meg az idén
Következő cikkVasárnaptól változik az Auchan-járat menetrendje