Már harmadik éve biztosítottak lehetőséget a szervezők dunakeszi lakosságának arra, hogy aktívan sportolhassanak a Katonadombon. Három edzővel mozoghattak a sportolni akarók.

A Mozdulj Dunakeszi záróedzését Kelly, Zsófi és Amarilla közösen tartották. Ők edzették a lelkes amatőr sportolókat az idei programsorozaton hetente háromszor a Duna-part mentén. A záróedzés, a megszokott módon mozgatta meg a sportolni vágyókat!

Izzott a levegő, égett a kalória! A résztvevők most sem csalódtak. Az erőnlétüket ismét próbára tették, az állóképességüket növelték az edzéssel. A három edző, különböző stílusuknak megfelelően, egymás utáni gyakorlat-sorozatokat mutatott be.

Szétbombáztuk a combokat, növeltük a pulzusszámot, kezdődhet a nyújtás! – mondta az utolsó gyakorlatsor megkezdése előtt Amarilla.

Mindenki számára lehetőséget biztosítanak a folytatásra. Októbertől, a hétfői-szerdai-pénteki napok nyomán, a programsorozaton megismert edzők – Kelly, Zsófi, Amarilla – rendszeres edzéseket tartanak majd. Ezzel kapcsolatban információt Facebook oldalukon találhatnak.

Nézze meg videónkat az edzésről!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DYy8HRJMk-o[/youtube]

 

Jövőre folytatjuk! – így búcsúztak a résztvevőktől!