Egy újabb elismerésre méltó kezdeményezés Dunakeszin, mely remélhetőleg hagyománnyá is válik – január 30-án sportolásoddal másokon is segíthetsz!

aldred-spinning-bikes

2016. január 30-án a G-Club Spinning teremben (2120 Dunakeszi, Fő út 73.) jótékonysági tekerésekre kerül sor. A 9:00,10:00 és 11:00-kor induló, három Spinning órán a belépés becsületkassza alapján működik.

A belépésekből befolyt teljes összeget a Dunakeszi Humán Szolgáltató Központ Gyermekjóléti Alapellátás és Családsegítő Osztálya számára ajánlják fel a szervezők.

„Az a célom ezzel a rendezvénnyel, hogy megmutassuk, hogy a Spinning®-nek és általában a sportolásnak milyen ereje van, és hogy ezzel az erővel tudunk segíteni másokon. Ez egy háromórás rendezvény, maximum tizenhárom ember tud részt venni egy órán. Reméljük, hogy sikerrel zárul az eseményünk, és a későbbiekben pedig szeretnénk kiterjeszteni a rendezvényt, hogy minél többet segíthessünk minél több emberen.”

– mondta Hajdu Gergely, a kezdeményezés megálmodója.

Városunkban egyre többen vallják azt, hogy egy közösségben nem csupán az a lényeges, hogy kapjunk és elvegyük, ami jár, hanem hogy mindenki lehetőségeihez mérten járuljon hozzá a közösséghez, a város fejlődéséhez és működéséhez. Egyre több a példaértékű cselekedet a városban, és egyre inkább érezhető, hogy Dunakeszi a Mi városunk.

 

Előző cikkDunakeszit fényképezve tesztelte az ajándékát
Következő cikkSzunyoghy András grafikusművész kiállítása Dunakeszin