A közép-magyarországi Fidelitas tagjainak köszönhetően megújult egy játszótér Dunakeszin. A játszótér felújítása egy utazó akciósorozat része, melynek fő célja a segítségnyújtás a helyi közösségek számára, illetve a csapatépítés.

20150711_102232

A SEGÉDKEZEK elnevezésű akciósorozat első állomása Dunakeszi volt, ahol a lelkes Fidelitasosok egy játszóteret újítottak fel. A résztvevők több Pest megyei településről, valamint budapesti kerületekből érkeztek. A résztvevők között volt Vincze Géza, a szervezet országos alelnöke, valamint Szente Olivér, a Pest Megyei Választmány elnöke és a Dunakeszi Fidelitas csoportja is.

WP_20150711_005

Az akciósorozat fel kívánja hívni a fiatalok figyelmét a társadalmi felelősségvállalásra, valamint az aktív részvételen alapuló közösségépítésre.

A cél, eljutni a lehető legtöbb Pest megyei településre és budapesti kerületbe, ahol a résztvevők különböző közösségi terek karbantartásával, felújításával kívánják a helyi közösségek érdekeit szolgálni. További szándék a SEGÉDKEZEK akciósorozattal a közép-magyarországi Fidelitas tagjai közötti kapcsolat elmélyítése, a fiatalok közötti csapatszellem építse is.

 [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Q0Weo9WEygs[/youtube]

Előző cikkDunakeszin felavatták a kajak klub új csónakházát
Következő cikkSikeres évadzárás a Kinizsi Asztalitenisz Szakosztálynál