Kihelyezett díjmentes Dunakeszi Kártya-regisztrációt tart a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálata a Dunakeszi Nyugdíjas Kiránduló Klub következő klubnapján. A január 24-i eseményre nemcsak a klub tagjait várják, hanem minden olyan 65 év feletti dunakeszi lakost, aki még nem rendelkezik Dunakeszi Kártyával – tájékoztatta a Postot Csoma Attila önkormányzati képviselő, idősügyi tanácsnok.

A kártyával egyrészt ingyenes a belépés a városi rendezvényekre, másrészt számos helyi vállalkozásnál kaphatnak vele kedvezményeket. Emellett nagyon fontos, hogy a tavaszi egészségügyi szűrőnapokra, így a szenior szűrőnap regisztrációjához is szükség lesz rá.

A Dunakeszi Kártyával ingyenesen vehet részt a városi rendezvényeken, és több helyi vállalkozónál részesülhet kedvezményben

Helyszín: VOKE József Attila Művelődési Központ, 2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17. Megközelítés a főbejárat felől.
Időpont: Január 24., 13-15 óra között.

Elkezdődtek a programok a nyugdíjas klubban

A klub összejövetelei mindig tartalmasan telnek. Múlt hét szerdán volt a nyugdíjas klub éves közgyűlése, amely a Himnusz meghallgatásával, és az elhunytakra való emlékezéssel kezdődött.

Az ország legnagyobb nyugdíjas klubja a Dunakeszi Nyugdíjas Kiránduló Klub

Emellett Zupka Sándor klubvezető megtartotta az éves beszámolóját, amelyet a klub tagjai elfogadtak. Végül tájékoztatta a tagságot a 2024-es programokról. A következő eseményen tehát lesz lehetőség az ingyenes kártya igénylésére, de februárban farsangi mulatságot is tartanak.

Előző cikkMondja meg, hogy milyen legyen Dunakeszi legújabb játszótere!
Következő cikkKözös pályázatnak köszönhetően újul meg a Bárdos iskola udvara