Elkészültek a fejlesztési koncepció tervei a sportpályához, melyeket az önkormányzat tett közzé. A sportpálya fejlesztése régóta tart, azóta számos dolog megújult, de a fejlesztéseknek még nincs vége.

magyyi_3

A város vezetősége különösen fontosnak tartja, hogy megfelelő helyet biztosítson az egészséges életmódhoz, illetve a sport biztosításához. Az elmúlt években éppen ezért számos fejlesztést hajtottak végre. A Magyarság sportpályán a fejlesztések megkezdése óta BMX pálya, új műfüves pálya épült, két futballpályát és négy öltözőt felújítottak, a meglévő parkolót bővítették, és a főépületben kicserélték a nyílászárókat, a külső hőszigetelést, nem beszélve az energetikai korszerűsítésről.

A fejlesztéseknek mindazonáltal nincs vége. A további bővítésre vonatkozó tervek nem csak elkészültek, de a közzé is lettek téve, így bárki belekukkanthat a lenti linkre kattintva. A tervek szerint tovább fejlesztik a főépületet, sőt új atlétikai pálya épül. A képviselő-testület döntése szerint a tervek nagy része még az idén megvalósul.

Fejlesztési koncepció

Előző cikkIII. Nyílt Medencés Sárkányhajó Bajnokság – Videó
Következő cikkZajlik a buszmegállók egységesítése városunkban