Május 21-én délután a helyi kutyakiképző központ környékén hiába küzdöttek egy férfi életéért. A hatalmas jövés-menésről a helyi csoportokban is többen posztoltak, de az csak jóval később derült ki, hogy hiába érkezett a mentő, sőt, mentőhelikopter is a helyszínre, a férfit nem tudták megmenteni. 

A Borsnak az egyik szemtanú úgy nyilatkozott, hogy a mentősök több esetkocsival vonultak a helyszínre, aztán egy helikopter is megérkezett. A lap úgy értesült, hogy a férfi önkezével vetett véget az életének. Tettét fegyverrel hajtotta végre. A Bors az üggyel kapcsolatban felkereste a Pest Vármegyei Rendőr- főkapitányságot, akik megerősítették a haláleset tényét, és azt is elárulták:

nem történt idegenkezűség.

A haláleset körülményeit a Váci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. A hatályos jogszabályok bővebb tájékoztatást nem tesznek lehetővé – mondta a Borsnak Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Főkép: képünk illusztráció

Előző cikkSzavazzon a helyi értékekre!
Következő cikkMit csinál ez a rengeteg méh a játszótéren?