Szombat és vasárnap 10 órától 18 óráig várja a Magyar Élelmiszerbank a dunakeszi Auchan áruházban az adományokat, amelyeket rászoruló dunakeszi embereknek juttatnak majd el még karácsony előtt.

3×20 ezer forintnyi bevásárlást csinált Dunakeszi polgármestere és két alpolgármester pénteken reggel az Auchan áruházban a Magyar Élelmiszerbank szervezésében. Erre bíztatják azokat, akik szeretnének segíteni a rászoruló dunakeszieknek.

Erdész Zoltán alpolgármester

Az adományt helyben átveszik a segélyszervezet munkatársai. A kasszasornál várják azokat, akik akarnak és tudnak segíteni. Elsősorban tartós cikkeket várnak, a csokitól a liszten át akár a tartós tejig. A Postnak a helyszínen Gál Gellért Ákos, a DÓHSZK család és gyermekjóléti központ vezetője elmondta, hogy 100-150 csomagnyi adományra számítanak, amelyek egyenként 5-10 kg-osok szoktak lenni.

Gál Gellért Ákos, Dióssi Csaba, Sipos Dávid

Idén a járványhelyzet miatt folyamatosan adják majd át az ünnepi segítséget. Jellemzően a családsegítő központ által ismert idősek, nagycsaládosok, egyedülállók kapnak majd ajándékot, de másnak is juthat belőle.

Előző cikkElárulták, mennyit költöttek a Spar áruház felújítására
Következő cikkMegnéztük, elkészülnek-e a Határ úttal december 3-ra