A dunakeszieknek ingyenes lesz a szeptemberi Feszt és a július végi V4 Air Show, de az, aki hivatalosan nem a városban lakik, attól belépődíjat kérnek majd. A megoldás a Dunakeszi Kártya kiváltása.

Ebben az évben erősen javallott kiváltani a Dunakeszi Kártyát, ha valaki a város kiemelt rendezvényein akar részt venni. A szeptemberi Fesztre és a júliusi V4 Air Show-ra ezekkel lehet ingyen bemenni. Ellenkező esetben 3000 forintos a napijegy, bár bérlet is kapható lesz majd. A város úgy látja, hogy a két rendezvény már olyan léptékű és egyben költségvetésű, hogy a “külsős” látogatók vállalják ennek anyagi vonzatát.

A Dunakeszi Kártyát minden 6 év feletti, állandó dunakeszi lakcímmel rendelkező kiválthatja. Megteheti ezt személyesen a városházi ügyfélszolgálatnál, ekkor 700 forint a kártya díja. Nyugdíjasoknak és diákoknak 300. Praktikusabb azonban letölteni a Dunakeszi Applikációt mind Apple termékekre, mind androidos telefonra vagy tabletre. Fontos, hogy számítógépen, laptopon keresztül ezt nem ajánlják, hiszen ezeket az eszközöket nem igazán viszik magukkal az emberek.

Ha tehát letölti az applikációt, akkor

a Dunakeszi kártya ingyenes.

Minden további részlet és sorvezető itt található!

Előző cikkCserélik a főtéren a virágokat, de van hírünk a Klapka utcából is
Következő cikkBaleset a Fő úton!