A dunakeszi rendőrök egy gödi szórakozóhelyen négy embert igazoltattak mert az egyikőjük szemmel láthatóan be volt állva. A kamasz elismerte, hogy valamilyen kábítószert fogyasztott.

A társaság egyetlen női tagja próbálta volna észrevétlenül egy kukába dobni a nála lévő, zöld növényi törmeléket rejtő zacskót, magyarán kidobni a füvet.

A 37 éves nőnél, egy 17 éves fiatalembernél, és két 21 éves férfinél is a kábítószer-gyorsteszt pozitív lett. A rendőrök a társaság tagjaitól összesen bruttó 26,58 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le.

Az akció során a rendőrök a kocsma teraszán lévő cserépkályhában 11 darab simítózáras, kábítószergyanús növényi törmelékkel tömött tasakot találtak. A hely üzemeltetője, egy 30 éves férfi elismerte, hogy az ott megtalált, kiporciózott, összesen 86,6 gramm kábítószergyanús növényi származék, valamint a 3.076.000 forint az övé. A nyomozók mindent lefoglaltak.

A szabadlábon védekező társasággal szemben a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása vétségének, az azóta letartóztatott kocsmatulajdonossal szemben kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Előző cikkA Járműjavító beszáll egy remek versenybe
Következő cikkEgyértelműbb a forgalmi helyzet a Duna-parton