Idén már kétszer volt áramszünet a dunakeszi Alagliget lakóparkban. A helyieket különösen érzékenyen érintő január 3. és 8. eset okáról az ELMŰ kommunikációs igazgatóját kérdeztük.

áram

A közösségi oldalakra érkező bejegyzések alapján nagyon felháborodtak az Alagliget lakóparkban január 3-án. Az aznap délutáni órákig tartó áramszünet erősen akadályozta a felkészülést a másnapi munka-, és iskolakezdésre a karácsonyi szünet utolsó napján.

Mivel azóta újabb, igaz félórás áramkimaradás történt január 8-án is, levélben megkerestük az ELMŰ illetékesét. A már sorozatosnak nevezhető áramszünet okát Boross Norbert kommunikációs igazgató tárta fel:

„A tavalyi nyár végén a nevezett településrészt ellátó transzformátorállomás ismeretlen okból leégett. A teljes csere több napot vett volna igénybe. A többnapos áramszünet helyett a „részletekben” történő javítás mellett döntöttünk, azaz az ügyfeleinket aggregátorról ellátva több lépésben javítjuk az állomást. Így ugyan több alkalommal (az időszakot megfelelően széthúzva, nem csúcsidőben) áll elő rövid áramszünet, a szolgáltatás azonban folyamatos marad. Hosszabb kieséssel nem kell számolni.”

Kép: Wikipedia

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]PLACE_LINK_HERE[/youtube]

Előző cikkA Dunakeszi vasútállomáson graffitizett. Előállították
Következő cikkSegéd-és közmunkásokat keres Dunakeszi