Júniustól együttműködési megállapodást kötött Dunakeszi két, folyamatosan fejlődő kézilabda szervezete, a Városi Sportegyesület Dunakeszi és a KASE. A megállapodás értelmében Kántor Anikó felügyeli a szakmai munkát ezentúl a VSD-nél.

Székely István helyett egy másik válogatott kézilabdázó, Kántor Anikó veszi át a dunakeszi kézlabdázók szakmai irányítását. Erről tájékoztatott a VSD honlapja.

Az Európa-bajnok kézilabdázó nevével futó klub szakmai együttműködést kötött a VSD-vel. Ennek keretén belül a 2020-21-es sportévben még együttműködési megállapodás jegyében dolgozik együtt a két klub. Ha ez beválik, akkor 2021-től szóba jöhet a fúzió is. Jelenleg zajlik a játékosok szakmai átcsoportosítása, és a megfelelő versenyrendszerben való elindításuk megszervezése.

A közlemény érdekessége a következő mondat: Tanulva a korábbi tapasztalatainkból, most is nagyon pozitívan tekintünk a jövőbe és bízunk a sikeres együttműködés erejében. Ez arra utal, hogy korábban nem volt felhőtlen a viszony a két klub között. A KASE a mostohább viszonyai ellenére eredményesebbnek tűnt az utánpótlás-bajnokságokban.

Előző cikkJúlius második hetéig tart a szobi vonal részleges megtisztítása
Következő cikkTúlélte a járványt a legendás dunakeszi lángosos