Este kivilágítják, és egészen 20 óráig lehet korcsolyázni a Casalgrande térnél az adventi vásárnál. Sőt, hétvégén még egy órával megtoldják a nyitvatartást.

Péntek, szombat, vasárnap este 9-ig lehet korizni a Casalgrande térnél. Mi a hétvégén látogattunk el a pályához, sokan voltak, döntő többségében fiatalok csúszkáltak. A pálya elég nagynak tűnt, pont annyian használták, hogy buli legyen. Este kivilágítják a pályát, hétköznap délelőtt pedig az iskolások tarthatnak itt tesiórákat.

Van fedett öltöző is, a Dunakeszi Kártya itt is kedvezményre jogosít, vele 700 Ft a belépő, amúgy 1200 Ft. A pálya várhatóan január 8-ig lesz nyitva.

A nyitás előtt kérdeztük, hogy hol van jobb helye a pályának, akkor a főtér vezetett. Most bő egy hét tapasztalattal a tarsolyunkban, újra elmondhatja a véleményét:

Hol van jobb helye a téli szabadtéri jégpályának?

Elégedett vagyok a látogatottsággal, örülök, hogy a fiatalok kihasználják a szabadtéri sportolást lehetőségét – mondta a Postnak Szabó-Illés Luca. A pálya üzemeltetője szerint az első 10 nap tanúsága szerint itt, a Casalgrande téren valamivel többen korcsolyáznak, mint korábban a főtéren. A jégminőséggel eddig nem volt a gond, az esőnek persze senki sem örül, de reméli, hogy ebből minél kevesebbet kapnak majd

Előző cikkMosolyra okot adó, szerencsés baleset a vasútállomásnál
Következő cikkHa csak magában bízik, akkor legyen szavazatszámláló 2022-ben