Az emberek segítségét kérik a dunakeszi rendőrök annak a sofőrnek az azonosításához, aki zebrán ütött el egy gyalogost, majd megállás nélkül tovább hajtott.

Az egyelőre ismeretlen sofőr november 26-án 19 óra 55 perckor Fót, Németh Kálmán úton haladt Dunakeszi felé, amikor a Németh Kálmán út 82. szám előtt lévő kijelölt gyalogos átkelőhelyen elgázolt egy, a zebrán áthaladó férfit. A baleset következtében a 46 éves gyalogos könnyű sérülést szenvedett, a járművezető megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott az M2-s autóút irányába.

A rendőrök eddig annyit tudnak, hogy egy sötét, szedán jellegű Audiról lehet szó, amelynek eleje a gázolás következtében sérülhetett. A kamerafelvételek alapján a jármű és a sofőr azonosítása nem lehetséges, ezért kérik az emberek segítségét a dunakeszi rendőrök.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel, a sofőrrel, vagy az általa vezetett gépkocsival kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentés a Telefontanú 06-80/555-11-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

Előző cikkA Bárdos iskola visszakaphat egy épületszárnyat, hamarosan beköltöznek az új kormányzati épületbe Dunakeszin
Következő cikkNemsokára indul a beruházás – Tuzson Bence az új dupla gimnáziumról beszélt