A VSD amerikai futball csapata nagyszerű játékkal bent van az elődöntőben. Kálmán Ádám szakosztályvezetőt kérdeztük a Rangers sikeréről.

Mivel a csapat már biztos résztvevője a rájátszásnak, volt tétje a Tatabánya elleni meccsnek?

Tétje igazából nem volt, az alapszakasz 2. hely biztosított volt. Annyiból jobb volt, hogy így a csapatból pár játékos tudott pihenni.

Az elején kicsit aludt a csapat, majd a félidőre felébredt, utána pedig nyertétek a meccset 30-9 arányban. Hogyan értékeled, mindig szükség van az irányítók cserélgetésére? 

Mindig jó, ha több irányítója van egy csapatnak, mert a védelem nem tudja, mire készüljön. Ezek a kérdések Jeremy Parker edző feladatai és gondolatai, hogy a támadó egységből éppen kit küld a pályára. Lehet, hogy nem mindig a rutinos játékosok voltak pályán, főleg ezért tűnt úgy, mintha aludna a csapat.


Mit várunk a Szombathely ellen? Az elődöntőben újra összecsapnak a csapatok. Ott akkor az alapszakaszban esett, zuhogott az eső, most meg már kánikula van. Lesz különbség az erőviszonyok között?

Egy nagyon szoros és küzdelmes mérkőzést várhatunk. Az időjárás most kicsit más, remélhetőleg nem 40 fokban fogunk majd játszani, de az eső sem lenne a barátunk.

Hol és mikor lesz az elődöntő?

Az elődöntőt itthon fogjuk megrendezni a hazai pályánkon 2022. 07. 09-én 16:00-tól, miközben egy nemzetközi teniszverseny lesz a Teniszklubnál. Érdekes lesz, én ajánlom mindenkinek, hogy jöjjön le, mert így két sportág megmérettetéseit is tudja majd követni.

Előző cikkHűtőszekrény kellene egy idős bácsinak
Következő cikkKodály Zoltán Háry Jánosának közismert dallamai csendültek fel szombat este a Köröndön