Online-oktatásra tért át a Radnóti gimnázium a járvány miatt. Öröm az ürömben, hogy így egyszerűbben, de nem gyorsabban dolgozhatnak az épület teljes energetikai felújításán, közte a sportcsarnok tetejének újjáépítésén.

Most már tényleg megszűnhet az évek óta tartó beázás a Radnóti gimnáziumban. A napokban elkezdődött az az állami felújítás, amely 9 hónapig tart. A majd egymilliárdos beruházás során kicserélik az összes nyílászárót, teljes hőszigetelést kap az épület, korszerűsítik a fűtési rendszert és ami a legfontosabb, megoldják a sportcsarnok tetejének problémáját is.

Mint arról már többször beszámoltunk, a beázások teljesen tönkretették a pár éve felújított tornatermet, és már a környező tantermeket, szertárakat is fenyegették.

A mostani munkát a sportcsarnok tetejével kezdték meg – mondta el a Telekeszinek az iskola igazgatója. Február közepére lesznek készen, akkortól lehet majd használni ezt az épületrészt. Utána azonban nem állnak le, hiszen 8 szakaszban zajlik majd a teljes energetikai felújítás.