Ahogy a Post elsőként beszámolt kérdőív készült Dunakeszi iskolai fejlesztéséről. Főleg az általános iskolás korú gyerekkel rendelkező szülőket akarják megszólítani. A kitöltéskor nem kell megadni a nevet, de kérik, hogy valós válaszok szülessenek, mert ezek ismeretében próbálják alakítani a fejlesztéseket.

A kormány és az önkormányzat együttműködésének köszönhetőn egy új gimnázium és egy új szakképző iskola megvalósításának előkészítése kezdődött meg a tavalyi évben – így kezdődik az a kérdőív, amelyet most nevének megadása nélkül kitölthet. A városházán azt ígérik, hogy a válaszok ismeretében alakítják Dunakeszi iskolai fejlesztéseit.

Azt kérik, hogy azoknál a kérdéseknél, ahol 1-6-ig tartó skála szerepel, ezen értékelje mennyire elégedett vagy mennyire ért egyet a feltett kérdéssel (1 = egyáltalán nem vagyok elégedett/nem értek egyet, 6 = teljes mértékben elégedett vagyok/egyetértek). Ahol a kérdés mellett igen/nem vagy előre megadott lista olvasható, ott a jelölőnégyzetben X-szel jelölhető meg a válasz.

Ha ide kattint, akkor oldalunk segítségével is kitöltheti a kérdőívet.

Ami érdekesség, hogy a dokumentumból egyértelműen kiderül, az új iskolákat Dunakeszi északi részén található területre tervezik. Valamint az is, hogy mi lesz a két új iskola neve. Érdemes tehát belekukkantani a kérdőívbe.