Szombaton a Dunakeszi Feszt egyik legizgalmasabb programja a II. Dunakeszi 7próba volt, amelyen 9 városi csapat és egy fóti csapat mérte össze az erejét és az ügyességét. Dunakeszi kétségtelenül sportos város: helyi vállalkozások, önkormányzatok és dunakeszi intézmények csapatai feszültek egymásnak egy kedves játék erejéig.

A tíz csapatot komoly szurkolótábor buzdított a több órás hétpróba játékokon. Ügyességi versenyekkel kezdtek a csapatok, amelyeket egyre nehezebb erőpróbák követtek, de a leggyorsabb sörivó versenyszáma egészen másfajta képességeket igényelt a versenyzőktől. A játékosoknak szurkolhattunk a hétpróba ügyességi versenyeinél, a férfi és női szkander, a sörivás, az erőpróba, a fight és kötélhúzás versenyszámai közben.

Korán indul a Feszt 2. Napja, a Dunakeszi Hétpróba csapatai már ezerrel főznek 🍽️🍲

Közzétette: Dunakeszi Post – 2023. szeptember 8., péntek

A csapatokban résztvevő hölgyek rendkívül büszkék lehetnek magukra, hiszen férfiakat meghazudtolva küzdöttek végig. Egy-egy versenyszámban a közönség meglepetéssel vette tudomásul, hogy nem az izomfölény számít, hanem a gyorsaság vagy az ügyesség.

A II. Dunakeszi 7próbán részt vett a Dunakeszi Diáknegyedet kivitelező konzorcium is, a Laterex WHB csapata

A versenybíróknak sem volt mindig könnyű a bíráskodás, jövőre a versenyszámokat illetően kikéri majd a zsűri a csapatok véleményét, hogy még jobb hangulatú és fair hétpróbás versenyt bonyolítsanak le.

Dióssi Csaba polgármester vezetésével Dunakeszi Odateszi néven indult az önkormányzat csapata

A több órás hétpróbás küzdelmet ismét a tavalyi győztes, a Dunakeszi Járműjavító Kft. csapata nyerte meg, második helyen a Városi Sportegyesület Dunakeszi csapata, harmadik helyen pedig a rendőrség csapata végzett.

A győztes a Dunakeszi Járműjavító lett

Helyezettek:   

1. Dunakeszi Járműjavító Kft.

2. Városi Sportegyesület Dunakeszi- VSD

3. Dunakeszi Rendőrkapitányság csapata

4. Önkormányzat csapata – Dunakeszi odateszi

5. Dunakeszi Közüzemi Kft. csapata

6. Dunakeszi Lichttech csapata

7. Pörkölt kör csapata – Laterex, WHB

8. Fót Város Önkormányzata

9. Nor-Color Kft. csapata

10. Csemetekertészek – DÓHSZK- Dunakeszi Óvodai és Humán Szolgáltató Központ és Könyvtár csapata

Csemetekertészek – A DÓHSZK csapata

A csapatok összeállítása nagyon eltérő volt. A csupa sportolóból álló csapattól a főleg nőkből álló Csemete kertészek csapatáig bezárólag. De a lelkesedés és a jókedv mindenkinél töretlen volt. A főzőversenynek köszönhető marhapörkölt pedig igazán jól esett ezután a küzdelmes nap után!

Előző cikk“Így buliztatok ti” – A legjobb képek Azahriah és Dzsúdló koncertjéről
Következő cikkÚjraélesztés miatt zárt be szombat este hamarabb a Feszt