Vincze Géza, a Révdűlő korábbi önkormányzati képviselője július 26-án elhunyt.

Csoma Attila, a körzet mostani képviselője így búcsúzik tőle:

Vincze Géza 1956. október 16-án született Balassagyarmaton. A gyermekévek az egész életében hőn szeretett nógrádi falujához, Tereskéhez kötötték, ahonnan 1966-ban költözött Dunakeszire. Itt végezte el az általános és középiskolát, majd tanult a budapesti Bánki Donát Műszaki Főiskolán, és lett műszaki szakoktató. Dunakeszin alapított családot és helyezkedett el a III. Sz. Általános Iskolában, majd a 201. Sz. Gárdonyi Géza Szakmunkásképző Intézetben. 2006-ban közéleti szerepet vállalt és a Fidesz-KDNP listájáról bekerült Dunakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testületébe. Négy évvel később az önkormányzati választáson egyéni mandátumot szerzett az 1-es számú választási körzetben, és lett a Révdűlő képviselője 2010 és 2014 között. Ebben az időszakban kapott a legtöbb dunakeszi utca szilárd burkolatot, így a Révdűlőben is sok aszfaltos utca készült el.
Vincze Géza magánéletében nagyon családközpontú, természetkedvelő, a hitét őrző és gyakorló ember volt. Emellett nyitott, barátságos és jó kedélyű embernek ismerhettük meg.
Nagyon sokunknak hiányozni fog!
Isten veled, Géza!

Dióssi Csaba polgármester így búcsúzik:
“Megdöbbenve értesültem arról, hogy korábbi képviselőtársam, Vincze Géza váratlan hirtelenséggel elhunyt. Sokan a Révdülő egykori önkormányzati képviselőjeként vagy a 201-es Gárdonyi Géza Szakmunkásképző Iskola szaktanáraként ismerték. Én két cikluson át dolgozhattam vele, amely idő alatt vallásos, templomba járó, családszerető és természetkedvelő embernek ismertem meg, aki most feleségét, gyermekeit, unokáit hagyta hátra. Ezúton is őszinte részvétemet küldöm egész családjának!

Nyugodj békében, Géza! Érted lobog a fekete zászló.”

Előző cikkÚjabb álláslehetőség az új gimnáziumban
Következő cikkGulyás Béla, a lakótelep nélkülözhetetlen szakembere kapott polgármesteri oklevelet