Különös támadás történt Dunakeszin a napokban. Egy vállalkozó pénzes zacskóját vitték el.  A rendőrök keresik az elkövetőket.

Ennél a parkolónál történt az eset

Pénz váltottam az egyik dunakeszi bankban és mivel ez sok 10 forintost jelentett egy szemmel látható zacskóval léptem ki az épületből – mesélte kirablásának történetét az a hölgy akitől kb. 30000 Ft értéket vettek el. A Bőgér Húsüzlet mellett található OTP-ből lépett ki és ment az autójához, igaz előtte még a patikában gyógyszereket is kiváltott. Ezeket is abba a zacskóba tette, amelyben a sok apró volt.

Arra lett figyelmes, hogy egy 30 körüli, jól öltözött, körszakállas, kulturált férfi többször is megnézi. Gondoltam ismerős vagyok neki – folytatta a lapunkban. Betettem a táskámat és a zacskót a kocsim első ülésére, majd a másik oldalon be akartam szállni, ekkor hallottam az ajtó kattanását. Akkor láttam, hogy az iménti férfi benyúl és felkapva a zsákmányát elrohan, majd beszáll egy közelben álló autóba.

Azonnal hívták a rendőröket, akik 4 autóval is megjelentek, de járőrözés után sem találták meg a támadót. A zsaruk azt ígérik, hogy kikérik a közeli kamerafelvételeket és mindent megtesznek az ügy megoldására.

Kérdésünkre, hogy van-e tanulsága az esetnek a hölgy azt mondta, hogy szerinte egyszerűen kifigyelték, hiszen nem a nagyobb értékekkel bíró táskáját vették el, hanem azt a púpos zacskót, amelyben sok pénzt reméltek találni. Szerinte felelősen járt el, mert nem hagyta őrizetlenül az értékét, de az egész villámgyorsan történt. Még annyit tett hozzá, hogy nem szeretné, ha a jövőben minden embert gyanús alakként kellene méregetnie és bízik abban, hogy megtalálják a tettest.

Végül annyit kért, hogy ne írjuk le kivel történt meg mindez, hiszen a rendőrök is ezt tanácsolták neki.

 

Előző cikkTehetségkutató a dunakeszi strandon
Következő cikkCsupa autós eset a heti rendőri jelentésben