Közel voltak ahhoz a VSD korfballosai, hogy meglepetést okozzanak az NB1/B döntőjében az 1908 SZAC Budapest Kvark csapata ellen. 1 gól hiányzott csupán.

Korfballcsapat

Végig kiélezett mérkőzésen 13-12-re nyert a 1908 SZAC Budapest Kvark csapata a VSD ellen a korfball NB I/B döntőjében. Nagy Bandor szakosztályvezető a Postnak azt írta: “de az eredményen kívül nem nagyon van olyasmi, ami miatt hiányérzetünk lehetne. Okosan védekezve, higgadtan támadva, jókedvűen játszottunk, és a legizgalmasabb pillanatokban is megtaláltuk, hogyan segíthetünk egymásnak.”

A döntőben

A vasárnapi játék egy szépen csillogó ezüstéremre volt elég, de ez a játék nagy reményekre jogosítja fel a csapatot a jövőre nézve.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy a gárda keserédesen kellett nélkülözze egyik legjobbját. Vágó Lili ugyanis a Csata DSE színeiben a magyar U16-os bajnokság döntőjében aranyérmet szerzett. Kosárlabdáról van szó, amely mutatja a fiatal sportoló sokoldalúságát. Nagy Bandor nem véletlenül jegyezte meg, kár az időpontok ütközéséért, mert Lilivel meg lehetett volna a bajnoki cím.

Gólszerzők: Vágó Anna 4, Szigeti Enikő 2, Vida András 2, Szamkó Lili 1, Horváth Kitti 1, Várhelyi Máté 1, Martijn Cristen 1.

Előző cikkBeiktatták Dr. Kodácsy Tamás református lelkészt
Következő cikkMa nagyot drágult a taxizás Budapesten, Dunakeszin így olcsóbb ez a szolgáltatás