Új edző és játékosok, feljutás a Divízió 1-be – elkezdték a felkészülést a VSD amerikaifocistái. Kálmán Ádám szakosztályvezető adott interjút a VSD honlapjának. Ennek rövid összefoglalóját olvashatja el a Poston.

Az amerikaifocisták január 4-én kezdték el a felkészülést, az utánpótlásba amerikai edző érkezett, aki megújítja az itt végzett munkát.

A közvetítésekben azt ígérik, hogy újat alkotnak. Két kamerával streamelnek majd, sőt drónt is bevetnek. Sőt, kommentárt kapnak a meccsek. Úgy tervezik, hogy az első kick off áprilisban lehet majd.

A csapatnál nagy változás, hogy feljutottak a Divízió 1-be. Ez szövetségi döntés, de a Rangers amúgy megnyerte a tavaly félbeszakadt bajnokság alapszakaszát, tehát jogos lehet a szintlépés.

Változások lesznek az edzőknél is. Most úgy néz ki, hogy a támadó sorunkat Hartai Gábor és Tóth Nándi fogja irányítani. Ők Fehérváron játszanak, a regnáló HFL bajnokcsapatban, az osztrák bajnokságban és válogatott játékosok is. Velük együtt érkezett még Hano Péter, mint vezetőedző, aki jelenleg a TF amerikaifootball edzői képzését végzi és Fehérváron tanul Jaime Hill vezetőedző kezei alatt. Illetve Tim Mcgeet is a teamben üdvözölhetjük, aki az utánpótlás edzőinket fogja képezni és segít a junior teamben is, de játszani is fog. Takács Róbert is köztünk van, ő már tavaly is a védelemért felelt, így eléggé sokrétű lett az edzői csapat – adott részletes tájékoztatást Kálmán Ádám, aki beszélt az új igazolásokról is.

Azt mondta: vannak és remélhetőleg még lesznek is új igazolások. Várják vissza Márkus Dominiket is, akinek baleseti rehabilitációja nagyon jól halad és lassacskán már edzeni is elkezdhet. Sokrétű lesz a csapat, érkezett kölcsönbe az Eagles csapatától egyetemi válogatott játékos, és visszatértek olyan játékosaink, is akik a fiatal generáció válogatottját képviselték kisebb nemzeti kupákon.

Előző cikkKomoly szakmai gondok lehetnek a labdarúgóknál
Következő cikkRiasztották a tűzoltókat, kigyulladt egy dunakeszi ipari konyha