Véget ért a Magyarország Szépe 2024-es döntője, a Duna élő showműsorában 15 lány mérkőzött meg egymással, köztük a dunakeszi Cseh Jázmin is. Megvan a győztes, aki nemcsak a Magyarország Szépe címet birtokolhatja egy évig, de hazánkat is képviselheti a Miss World világversenyen. Cseh Jázmin szépségét pedig nem akárhogy értékelte a zsűri.

A fináléba 15 lány – a dunakeszi Cseh Jázmin, Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Hamikus Renáta, Haszonics Dóra, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Szivos Dalma Rebeka, Vajda Mercédesz – jutott be, közülük került ki a győztes.

A közönségdíjas, vagyis a tévénézők kedvence Grósz Adél lett, a Miss Charity díjat Kiss Kamilla kapta, a szépségkirálynőt és az udvarhölgyeket azonban szakmai zsűri választotta ki, amelyben többek között Rogán-Gaál Cecília, Sarka Kata, Kulcsár Edina, Kautzky Armand és Hajas László, valamint a Magyarország Szépe 2023-as nyertese, Hacsi Boglárka, illetve zsűrielnökként Jákob Zoltán is helyet foglalt. 

Cseh Jázmin lett az első udvarhölgy

A szakmai zsűri pontszámai alapján a négy tour után már csak öt lány maradt versenyben: a döntő végén Katzenbach Andrea, Horváth Alexandra, Kiss Kamilla, Szivos Dalma Rebeka és Cseh Jázmin állt a színpadon. Végül a második udvarhölgy Horváth Alexandra, az első udvarhölgy pedig a dunakeszi szépség, Cseh Jázmin lett.

Magyarország Szépe: Katzenbach Andrea

A Magyarország Szépe címet Katzenbach Andrea birtokolhatja egy évig, miközben ő képviseli majd hazánkat a Miss World világversenyen is, és egyéb felajánlott nyereményekkel is gazdagodott.

Előző cikkLezuhant egy vitorlázó repülő Dunakeszin
Következő cikkMeghalt a 17 éves lány, aki lezuhant egy vitorlázó repülővel Dunakeszinél