Június 7-én sok helyen féláron lesz a csokifagyi, egy dunakeszi helyszín is szerepel a listán.

Idén első alkalommal hagyományteremtő jelleggel rendezik meg a csokifagyi napját, igazodva a nemzetközi naphoz. Évek óta ezen a napon ünneplik a csokoládé ízű fagylaltot a világ más helyein.

A Szeretem a csokit blog csapata, azaz Kovács Ádám és Kovács Gergely idén a csokifagyi napjával igazodott a nemzetközi naphoz. Ezen a napon legalább ÖTVENSZER szerez örömet a csokoládéfagyi azoknak, akik vesznek egy gombóccal, ugyanis kutatók szerint legalább 50 alkalommal nyalunk bele egy gombóc fagyiba, mire az elfogy. Pontosan ennyi, azaz 50% kedvezményt kapnak a fagyizóktól azok, akik ezen a napon ellátogatnak a résztvevő fagyizókba.

Összesen 12 megyében lesz lehetőség a kedvezményes fagyi vásárlására. Azonban csak a helyben fogyasztott fagyira érvényes az ajánlat.

A csokifagyi napjához csatlakozott fagyizók és cukrászdák is fontosnak tartják a jó minőségű alapanyagok használatát és a vevők egyedi igényeit. Ezért is van már vegán és cukormentes fagyi is több csatlakozónál.

A kezdeményezéshez nem csak cukrászdák jelentkeztek, hanem egy nagy áruházlánc is. Az Auchan több mint 10 üzlettel egyedüli multiként csatlakozott. Köztük van a dunakeszi áruház is. A cukrászataikban a mai trendeknek megfelelő technológiával, cukrászok által készített minőségi alapanyagok felhasználásával készülő fagyi várja a fagyi szerelmeseit.

A fagyizók listája a Facebook-eseményben lesz elérhető a csokifagyi napján, azaz június 7-én.

Előző cikkA csíksomlyói búcsúra utazhattak most hétvégén a Határtalanul program résztvevői
Következő cikkMár elérhető a Vakáció-bérlet