Kimondom, cél a bajnoki cím megszerzése a megye II-ben – fogalmazott Kecskés Zoltán a VSD labdarúgóinak edzője azután, hogy egy országos televízióban a Fradi Európa-kupa meccsét elemezte.

“A Ferencváros fejben nincs összeszedett állapotban” – értékelte az FTC-Celtic mérkőzést a DIGI Sport reggeli műsorában. “A Rebrov csapat éhesebb és fegyelmezettebb volt, mintha nem lenne koncepció arra, hogy mit szeretnének játszani” – fogalmazott. Kerülte az osztrák edző felelősségének kimondását és inkább a hátvédek bizonytalanságát emelte ki, de Tokmac játékát is “haloványnak” érezte. Azt azonban kimondta, hogy Stöger edzőt nem érzi igazi vezérnek.

Az interjú után a Post a Dunakeszi focisták helyzetéről kérdezte a VSD mesterét. Egyértelműsítette, hogy a bajnoki cím megszerzése a cél. A Perbált érzi a legkomolyabb riválisnak, amelyben “kimondottan képzett és jó labdarúgók” vannak. Nem véletlen, hogy pont tőlük szenvedte el egyetlen vereségét a csapat.

Kecskés Zoltán arról is beszélt, hogy a jelenlegi sikeres szereplést annak tulajdonítja, hogy sikerült anyagilag egyértelműsíteni a helyzetet a csapatnál, és a heti három edzés is sokat segít. Arra azonban panaszkodott, hogy 23 focistával kezdték az idényt, de jelenleg van olyan gyakorlás, amikor csak 8-9 játékossal tudnak edzeni. Na ja, tesszük hozzá, a megye II. azért amatőr liga.

Mindenesetre ma, szombaton is a győzelemért játszanak hazai pályán a Pécel ellen. Szeretnék tovább növelni 4 pontos előnyüket a bajnokságban.

Előző cikkIngyen volt, sokan jöttek, a megelőzés a legjobb egészségmegőrzés
Következő cikkFontos munkák lesznek vasárnap a városházánál a Fő úton