Gyakrabban bírságolnak az Állomás sétány környékén, pontosabban a VOKE körüli utcákban. Legalábbis erről értekeznek több dunakeszi közösségi oldalon. Úgy tudjuk, hogy a közteresek új vezetője következetesebb hozzáállást vár el munkatársaitól.

A Google felvételén a kiegészítő tábla még nem látható

Bőszen büntetik az azon a területen engedély nélkül parkoló, várakozó autókat 30000 forintra – írja az egyik dunakeszi Facebook-csoportban Bradács Tibor.  A Fosters Clubban érdekelt férfi azon háborog, hogy az Államos sétányon és a VOKE környékén, ahol nem mellesleg a klub is található, az utóbbi időben gyakran bírságolt a közterület-felügyelet. Ez most valóban szokatlan az elmúlt évek gyakorlatához képest. Kétségkívül az utcába nem lehet csak engedéllyel behajtani.

Akiknek tehát nincs felmentésük, azok jogtalanul parkolnak ebben az amúgy szűk utcában, ezért kapják a Mikulás-csomagokat.

A poszt alatt mindenesetre kemény szócsata alakult ki, vannak, akik szerint így a kisgyermekesek nem tudják megközelíteni a VOKE-t, mások viszont a zöldterületre felálló autókat nehezményezik.

A Post úgy tudja, hogy a közterületesek egy másik osztályvezető irányítása alá kerültek, aki megköveteli a következetességet. Informálisan arról is tájékoztattak bennünket, hogy nem kívánják a táblát levenni vagy módosítani, hiszen az ott lakók gyakran panaszkodnak az idegen autókra. Így, bizonyos kivételekkel, ezt az utcát továbbra sem használhatják az engedéllyel nem rendelkező autósok.

Előző cikkTóth Ferenc emlékét különleges módon őrzik
Következő cikkÚj elektromosautó-töltőállomás lesz Dunakeszin