Az M0-s autóút keleti szektorában, a Megyeri híd felé vezető oldalon, Pécel térségében az 51-es km-nél egy kamion megcsúszott és jelenleg elfoglalja a külső sávot. Egy rövid ideig pályazár volt, de jelenleg a forgalmat a belső sávon engedik. A torlódás jelentős, közel 1,5 óra az átjutás.

A behavazott Lánchíd 2019. január 8-án este. MTI/Szigetváry Zsolt

Az Utinform jelentése szerint a baleset kihathat a Dunakeszi környékén élőkre is, hiszen lassú a haladás az éjszakai havazás után a főbb útvonalakon. A friss hóréteg vastagsága Pest megyében eléri az 5-10 cenitmétert.

A Mávinform kora reggeli azt közölte, hogy a havazás ellenére az országos vasúthálózaton, az elővárosi- és távolsági forgalomban is jellemzően menetrendszerű a közlekedés.

Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. az MTI-t arról tájékoztatta, hogy az éjszakai műszakban 80 munkagéppel takarította a főváros főbb útvonalait. Ugyanakkor a mellékutak havasak, csúsznak, takarításukat csak a főutak rendbe tételét követően tudjuk megkezdeni. Az MTI felidézi: Pesten 8 centiméter, Budán pedig 13 centiméternyi hó hullott.

Előző cikkRendkívüli testületi ülés lehet a túlóratörvény miatt
Következő cikkVágják a fák ágait