A dunakeszi nők nem akarnak elszakadni párjuktól, társuktól – legalábbis többen jelezték, hogy a vasárnapi ingyenes nőnapi műsorokra férjükkel, barátjukkal jönnének. Az önkormányzat meghallgatta ezeket a kéréseket, és örömmel látja őket is a nőnapi rendezvényeken.

Eredetileg úgy volt, hogy csak a nők számára szervezett az önkormányzat két koncertet és egy matinéelőadást a VOKE-ba a nőnap alkalmából. Többen azonban jelezték, egyedül nem szívesen jönnének, társukkal azonban igen. Kérésüket akceptálták a szervezők és regisztráció után a férjeket, barátokat, partnereket is szívesen vannak látva. Azt azonban fenntartják, hogy a nőké az elsőbbség, ez teltház esetén lehet érdekes.

A nőnapi rendezvényről itt írtunk részletesen:

Ami még fontos lehet, hogy az ingyenes alkalmakon a részvétel regisztrációhoz kötött, amelyre Dunakeszi Kártya bemutatásával személyesen a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán és a rendezvény helyszínén van lehetőség. Dunakeszi Kártya igényelhető az ügyfélszolgálaton, vagy díjmentesen a DunakesziApp városi mobilalkalmazásban.

Előző cikkVálogatott kapusnak rúghatsz büntetőket a szombati csarnokavató sportgálán
Következő cikkTudja, hogyan írjuk helyesen a földrajzi neveket?