Az IKEA arra kéri vásárlóit, hogy aki korábban HYBY, LOCK vagy RINNA mennyezeti lámpát vásárolt, vigye vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárat.

ikea1

Az IKEA vásárlóktól értesült arról, hogy a mennyezeti lámpa üvegburája leesett. Néhány esetben orvosi kezelésre volt szükség, egy esetben pedig össze is kellett varrni a sebet.

Az IKEA kiemelt fontosságot tulajdonít a termékbiztonságnak. Minden IKEA- terméket a megfelelő törvényi előírások és szabványok szerint tesztelnek és hagynak jóvá, mielőtt értékesítésre kerülnek. Mindezek ellenére több sajnálatos balesetről is értesültek, melyek során a LOCK és a HYBY mennyezeti lámpák leesetek a mennyezetről. A vásárlóink biztonsága és a további incidensek elkerülése érdekében visszahívják az adott termékeket és visszafizetik azok teljes vételárát.

A HYBY és a LOCK mennyezeti lámpák minden IKEA-piacon kaphatók voltak, a LOCK 2002, a HYBY 2012 óta vásárolható meg. A RINNA mennyezeti lámpa 11 európai országban és Kínában került forgalomba 2010-ben.

A HYBY, a LOCK és a RINNA mennyezeti lámpák bármelyik IKEA áruházba visszavihetők, ahol a lámpák teljes vételárát visszafizetik. A vételár visszatérítéséhez a vásárlást igazoló nyugtára (számlára) nincs szükség.

 

További információ érhető el a www.IKEA.hu weboldalon és az IKEA központi információs vonalán, a 06-1-460-31-60-as telefonszámon.

 

Fotó: tisztajovo.hu

Előző cikkÓriási siker a Dunakeszi fotópályázat
Következő cikkÍgy fog kinézni az óvodák és bölcsődék nyári ügyeleti rendje