Szuzy jól van és boldog ideiglenes befogadójánál. Arról a kiskutyáról van szó, amelyet jó 2 héttel ezelőtt dobtak ki egy dunakeszi panellakás emeletéről. A kutyus jelenleg kutyaiskolába jár.

A hivatalos rendőrségi eljárás végéig ideiglenes befogadójánál marad az a kiskutya, amelyet február közepén dobtak ki egy panellakás erkélyéről Duankeszin. Az állat kisebb zúzódásokkal túlélte a kényszerű repülést, mert nem a betonra esett. Egy kutyabarát hölgy fogadta be és most nála van Szuzi.

A Post az interneten keresztül tájékozódott Farkas Tündénél. Azt írta nekünk, hogy már megkezdték az ilyenkor kötelező oltási programot és a hivatalos eljárás végéig nála marad a kutyus. Ezen idő alatt a Hobby kutyaiskolába jár, hogy leendő új gazdájával jól kijöjjön. Amúgy most sincs vele gond, “Szuzy egy remek kiskutya emberrel, állatokkal remekül kijön és a cicát sem bántja”.

Sokan érdeklődnek iránta, de sorsáról az állatvédők döntenek majd, ők adják majd örökbe a Barátság utcai egyik panelből kidobott kutyát.