Valószínűleg egy teherautó gázolt át a felújított Fóti úti körforgalmon. Az önkormányzat drasztikus lépésre készül.

Varga-Berecz Kriszta fotója korábban készült

Ahogy olvasóink jósolták egy teherautó ismét átgázolt a felújított Fóti úti körforgalmon. Mint ismert a kereszteződésben lévő körforgalmat pár nappal ezelőtt adták át, miután felújították. Mivel az út nem az önkormányzat kezelésében van, ezért csak a meglévő műszaki paraméterek között tudják rendben tartani. Magyarán Dunakeszi nem nagyobbíthatja meg az ívet, de hely sem nagyon volna rá.

Olvasónk, Bereczki Szilvia fotója

Úgy tudjuk, hogy a város vezetése drasztikus megoldásban gondolkodik. Túl azon, hogy kijavítják az eltört betonszegélyeket komolyabb forgalomterelő akadályt helyeznek majd el. Ez ugyan nem túl esztétikus, de az sem kizárt, hogy csak átmeneti megoldás lesz. Később egy vaskerítés készülhet a Fóti úti körforgalomhoz. Egyben felhívják a közelben lévő ipari telep tulajdonosát, hogy teherautóikkal más utat válasszanak, ha azok nem képesek elfordulni a körforgalomban.

Ha van felvétele a megrongált körforgalomról, küldje el nekünk!

Később az önkormányzat a Facebook-oldalán jelezte, hogy kamerafelvételek alapján feljelentést tesznek. Valamint megerősítették értesülésünket, hogy komolyabb, betonból készült terelő elemeket is telepítenek majd.

Előző cikkJól kezdtek a dunakeszi lányok a kajak-kenu vb-n
Következő cikkHétvégén jelzőőrös irányítás lesz a 2-es úton