Szeptember 16-án jön a 10. ALcSÓfesztivál, ahol Alsó apraja nagyja összegyűlik egy jó kis lecsófőzős, bulizós napra. A tavalyi évhez hasonlóan idén is zenés ébresztőt fúj a környéken a Dunakeszi Koncertfúvósok magja. Benkő Tamás önkormányzati képviselő és szervezőtársai a finom lecsókon kívül folyamatos színpadi programmal várják a résztvevőket.

Az esemény programja az alábbi plakáton olvasható:

Zenés ébresztő Alsón

A zenekar előreláthatóan reggel 7:30 óra körül érkezik Alsóra, és mint azt a mellékelt térképen berajzolva is látható, az alábbi útvonalon gurulva „fújja majd a magáét”: Éva utca – Rezeda utca – Dália utca – Gizella utca – Szegfű utca – Rozmaring utca – Ibolya utca – Viola utca – Gizella utca – Tulipán utca – Jácint utca – Karolina utca – Ibolya utca – Magdolna utca – Zsófia utca – Gyöngyvirág utca – Erzsébet utca – Piroska utca – Ilka utca – Gizella utca – Gyöngyvirág utca – Ida utca – Szegély utca – Hóvirág utca – Gyöngyvirág utca – Pálya út – Bojtorján utca és végül Napraforgó tér „végállomás”. A fúvószenekar 14:40-kor pedig az ALcSÓfesztivál színpadán ad szórakoztató koncertet.

A rendezvény idején útlezárás is lesz

A rendezvény miatt útlezárás lesz szeptember 15-én, pénteken reggel 8:00 órától. A rendezvény helyszínének építési munkálatai miatt a Muskátli utcának a Zsófia és Magdolna utcák elejétől a klubházig terjedő szakaszát (érintve a Karolina utca elejét és a Mária utca végét) a forgalom elől lezárjuk. Arra kérik a Muskátli utca P+R parkolóban, valamint a régi CBA melletti területen parkoló autótulajdonosokat, hogy szállítsák el gépjárműveiket.

ALcSÓfeszti-Eszti

Edit Bárány munkájának köszönhetően elkészült az idei szalmabála baba az ALcSÓfesztiválra, aki az ALcSÓfeszti-Eszti nevet kapta.

Előző cikkPotápi Árpád János: a gyerekekben erősíteni kell a magyarságtudatot és a hazaszeretetet
Következő cikkKülönleges tehetségek érkeznek Dunakeszire