A Városi Sportegyesület NBII női kézilabdacsapata számára biztossá vált, hogy már a legrosszabb esetben is bronzérmesek lesznek az idei szezonban. Az elmúlt években a kézilabda-szakosztály kimagasló eredményeket ért el a különböző hazai rendezésű korosztályos bajnokságokban megannyi bajnoki címmel megajándékozva a dunakeszi szurkolókat. Az idei évben pedig már nemzetközi szinten is megmérettették magukat a kézilabdások, ahol szintén kiváló eredményt értek el Európa legnagyobb utánpótlástornáján, Prágában. Ezúttal Kazincbarcikán várja őket egy újabb fontos összecsapás.

“A szakosztály eredményei azt mutatják, hogy városunkban rengeteg tehetséges gyerek lakik, akik minőségi edzőkkel és minőségi edzésekkel a megfelelő körülmények között képesek bárkivel felvenni a versenyt. A Dunakeszi Sportmodell keretében egyik célunk volt, hogy a majdani versenysportolóknak is meg tudjuk adni a megfelelő hátteret és az alapokat. Úgy gondoljuk, hogy ez sikerült, és szép jövő elé néz a városi kézilabda is, köszönhetően a megfelelő háttérnek” – olvasható a szakosztály közösségi oldalán.

A 2023/24. évi utolsó bajnoki mérkőzésen a női csapat Kazincbarcikára látogat, hogy megmérkőzzenek a dobogó második helyén álló BSK-Miskolc csapata ellen. Győzelem esetén a csapat óriási lépést tesz az ezüstérem felé, ugyanis amennyiben a következő héten az utolsó fordulóban a Göd csapata is legyőzi otthon a Miskolcot, akkor meglesz az előre nem várt meglepetés. “Biztosak vagyunk abban, hogy az idei évi NBII felsőházban még veretlen női csapatunk mindent meg fog tenni Kazincbarcikán is a győzelemért a szezon utolsó mérkőzésén. Aki teheti, az látogasson el a sporteseményre szombaton és szurkoljon a Dunakeszi hölgyeknek” – kéri a szurkolóktól a csapat. 

BSK-Miskolc – VS Dunakeszi, 2024. május 18., szombat, kezdés: 16:00 óra.

Helyszín: Kazincbarcika, Don Bosco Szalézi Sportcsarnok.

Előző cikkNyártól egyes elektromos rollerekre is kelleni fog a kötelező biztosítás
Következő cikkMég tud regisztrálni a szenior sportnapra