Sima 3-0 lett a hazai, Vecsés elleni találkozó. Sajnos a vendégek szerezték a gólokat, így a VSD vereséget szenvedett a Pest megyei labdarúgó-bajnokság I. osztályában.

Kedvezőtlen előjelekkel készültek a dunakeszi focisták a Vecsés ellen. Hárman is hiányoztak, ketten sérüléssel bajlódnak, Makrai Márknak viszont dolgoznia kellett. Ja kérem, amatőr csapat a mienk!

Nem indult jól a meccs. Már a második percben gól szerzett a vendég Vecsés, és az előnyüket a 28. percben megduplázták, így sokáig nem lehetett reménykedni a győzelemben. A harmadik találat a második félidőben esett, szerzőjét, aki 19 éves, érdekes módon Kispéter Mihálynak hívják. Mindezt azért említjük, mert ugyanezen a néven az 50-es években a Fradinak – akkor Kinizsi – volt egy remek hátvédje. De ez a történelmi múlt, a VSD számára a jelen viszont azt üzeni, hogy bár Kecskés Zoltán edző visszatért a csapathoz, még a biztos bentmaradásért is keményen meg kell küzdeni ebben a szezonban.

A meccs után Zalaegerszegi Tamás, a VS Dunakeszi labdarugó-szakosztályának vezetője értékelt a Post számára: Sajnos a hibáinkat kihasználták a vecsésiek, annál jobb csapat az ellenfél, hogy ezeket ne büntették volna meg. Túl hamar kaptuk az első gólt is, úgy érzem a második félidőben azért kiegyenlítettebb játék volt, sajnos nem tudtuk gólt szerezni a vecsésiek meglőtték a harmadikat és ezzel el is dőlt a mérkőzés. A szakmai meglátáson túl még annyit tett hozzá, hogy “sajnos ez van, ennyi volt most bennünk, reméljük a jövő héten már jobb lesz”.

Előző cikkVasárnaptól újra teljes vonalon jár a szobi vonat
Következő cikkMég hétfőn is hosszú nyitvatartás lesz a dunakeszi temetőben