Komoly vihar söpört át Dunakeszin a koraesti órákban. Számtalan letört ág, megsérült fa a következménye. Dióssi Csaba azt kéri a dunakesziektől, hogy a szabadban óvatosan közlekedjenek, figyeljék a fákat, és akár a nagyobb házak tetejét is.

Vihar
Rengeteg fa dőlt ki, több helyen leszakadt az elektromos vezeték Dunakeszin a késő délutáni viharban. A polgármester is posztolt róla a Facebookon. Azt írta: A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. kollégái a vihar elvonulása után a problémás helyszíneken megkezdték a kármentesítést. A Duna-parti sétányt a Liget utca és Rév utca között lezárták!
Duna-part
Számtalan helyen leszakadt ágak akadtak meg a fákon, mindenkit kérek, hogy nagyon figyeljen és vigyázzon magára! – írja rövid bejegyzésében Dunakeszi polgármestere.
Bárdos iskola kerítése
Kaptunk fotókat olvasóinktól is, ez egyik azt mutatja, ahogy kidőlt a Bárdos iskola kerítése, de úgy tudjuk, hogy a Járműjavító kerítése is komolyabban megsérült.
Duna-part a vihar után
Közben érkeznek a hírek, hogy a vihar leginkább a Duna-partnál tombolt. Egy olvasónk azt írja, hogy rendkívül hálás azért, hogy az egyik büfénél a gyerekeket beengedték a zárt térbe, mert a katasztrofálisak voltak a körölmények.
Előző cikkMár közlekednek a dunakeszi vasúti kocsik Egyiptomban
Következő cikkMegbénult a vonatközlekedés a vihar miatt