Azt tudták, hogy van amerikaifoci Dunakeszin? Olyannyira, hogy az április elsejei Futakeszi után egy rögtönzött edzőmeccset játszottak a rákosmenteiekkel. Kálmán Ádám, a Rangers vezetője írt nekünk beszámolót a csapatról.

amerikaifoci

Rögtönzött kispályás edző meccsen nyertek a Dunakeszi Rangers játékosai a Rákosmenti Pirates ellen. A hazai csapatot 34–24-re nyerte meg. A játék elején a pénzfeldobást a Rangers nyerte, így ők kezdték a támadást. A pálya és a szél egyik csapatnak sem kedvezett, de a vendégek összeszokottsága eleinte jelentős előnyt jelentett számukra. Főhetett volna a hazai Bánás Imre, Kovai Krisztián edzőpáros feje, ám ők jókedvűek és bizakodóak maradtak mindvégig.

A Rangers ugyanis eladott labdával nyitott, így az ellenfél szerzett pontokat. Később azonban fordult a kocka. Buza Péter és Fenyő András szerzett pontot a hazaiaknak. A védelem is ki tett magáért. Három szerzett labdája volt a Dunakeszi Rangersnek. A csapatot először Huszár Szebasztián irányította, majd az utolsó negyedben a helyére Baráti Marcell állt be, aki először lépett amerikaifoci-meccsen pályára. Ennek ellenére semmi izgalom és jól játszott.

amerikaifoci1

 

A vendégeknél az irányító Bakajsza Márk emelkedett ki, de jól játszott a védelmük két kiválósága, Inoka László és Dóra Attila is. Az utóbbi Németországból jött haza egy kis hazai meccsért.

A Rangers továbbra is várja azokat, akik Dunakeszin szeretnének tojáslabdázni.

Előző cikkAz M2-es miatt a MÁV-ot kérdezi a polgármester
Következő cikkA birkózólányok van amiben jobbak a fiúknál