Ahogy korábban írtunk róla, halálos baleset történt a közelben, ahol az 52 éves nagymama a helyszínen életét vesztette, de a 13 éves unokáért még a kórházban küzdöttek. Azóta kiderült, hogy a kórházban meghalt az a 13 éves gyerek is, akit a nagyanyjával együtt elgázolt egy teherautó, miután kiszálltak egy műszaki hiba miatt megállt autóból az M0-s autóúton vasárnap Fót térségében.

 A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság korábban azt közölte, hogy a személygépkocsi műszaki hiba miatt az M0-s autóút 66-os kilométerénél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon állt meg. A sofőr az autóban maradt, míg párja és unokájuk kiszállt. A nőt és a gyereket egy érkező tehergépkocsi elütötte.

A nő életéért a mentők hiába küzdöttek, ő a helyszínen meghalt, a 13 éves gyereket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A budapesti Dr. Manninger Jenő Baleseti Központ igazgatósága az MTI-t vasárnap este arról tájékoztatta: a 13 éves gyereket a mentők súlyos, életveszélyes, többszörös sérülésekkel, újraélesztést követően szállították az intézménybe. A leggondosabb orvosi kezelés ellenére a sérült életét nem sikerült megmenteni, néhány órával a beszállítása után az intenzív osztályon elhunyt – írták.

A baleset körülményeit a dunakeszi rendőrkapitányság vizsgálja.

Előző cikkAz 52 éves nő nem élte túl a gázolást
Következő cikkMatolcsy György: Az idő mintázatai