A Dunakeszin működő LAZA Burger futárja szenvedte el azt a balesetet, amelynek videóját a Post is bemutatta a Facebook-oldalán. Érdeklődtünk a cégnél, megerősítették ezt az információt.

Futárunk balesetet szenvedett, nincs nagy baja szerencsére, de most be kell zárjunk – ez volt olvasható a LAZA Burger Facebook-oldalán azután, hogy felkerült egy videó az internetre, amelyen csúnyán karambolozik egy robogós egy autóval. Annyi látható a felvételen, hogy a Lidl körforgalom előtt lépésben haladó kocsisort egy robogós próbálja megelőzni, de egy autó váratlanul kikanyarodik eléje.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://youtu.be/LAud6ICX3fA[/youtube]

A videót mi is megmutattuk. Ezek után egyik kommentelőnk, Horvát Dávid Levente a következőt posztolta:  Szeretnénk szétoszlatni a baleset kapcsán kialakult kételyeket: a videón a LAZA Burger motoros futárja szerepel. Csodával határos módon futárunk megúszta könnyű sérülésekkel, szerencsére jól van, és nemsokára visszatér a kötelékünkbe.

A helyszínelők megállapították, hogy az autós hibázott.

Köszönjük mindenkinek, aki szurkolt, vigyázzunk egymásra Dunakeszin és mindenhol.

Érdeklődtünk az üzletnél, hogy tesznek-e rendőrségi feljelentést, mit állapítottak meg pontosan a hatóságok, és természetesen arról is, hogy milyen állapotban van a futárjuk – későbbre ígértek választ.

Előző cikkEz nagy egészségügyi munka lesz
Következő cikk11 autó szenvedett balesetet Pest megyében