A Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sportegyesület közleményben tisztázta az edzők “kirúgásával” kapcsolatban felmerült híreket.

Dunakeszi-Vörösvár-6-0

 

A Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sportegyesület az cáfolja a Hírhatárban valamint az egyéb fórumokon megjelent híreket az edzők állítólagos „kirúgásával” kapcsolatosan.

Az Egyesület egyoldalúan egyetlen egy edzőnek sem mondott fel, a mai napon Szabó Ferenc edző munkaviszonya került teljes egyetértésben, közös megegyezéssel jogszabályszerűen megszüntetésre.

A Kinizsi elnöksége döntéseit mindenkor, a labdarúgó szakosztály utánpótlásának jövőjét, a gyermekek fejlődését figyelembe véve hozza meg.

Az elnökség azt is hangsúlyozza, hogy a Dunakeszi Kinizsi Egyesületben valamennyi objektív és szubjektív feltétel biztosított az utánpótlás és felnőtt korú labdarúgók versenyzéséhez és fejlődéséhez is, az egyesület valamennyi, az illetékes sportszakmai szövetség által előírt követelménynek megfelelően működik.

Az elnökség elkötelezett az Egyesület jogszabályoknak megfelelő működésének biztosításában, amelyekért a jövőben is mindent meg fog tenni, és bízik abban, hogy ezen törekvése találkozik a szülők és a sportolók egyetértésével is.

 

kép: dunakeszikinizsi.com

Előző cikkDióssi Csaba polgármester a Dunakeszi Nyugdíjas Kirándulóklub vendége volt
Következő cikkMegkezdődött a Művelődési Központ felújítása