Dunakeszi sportéletének elősegítését hivatott szolgálni. Bemutatjuk, hogy milyen sportolási lehetőségek vannak városunkban – mondta Dióssi Csaba polgármester a Dunakeszi sportéletét bemutató kiadvány ismertetésekor. A füzetben bemutatják a szakosztályokat és a legfontosabb telefonszámok is szerepelnek benne.

Seltenreich József, Tuzson Bence, Dióssi Csaba, Temesvári István (balról jobbra)

27 sportág 20 szakosztályban – ez a rövid mérlege a VSD életét bemutató sportkiadványnak. A városi klubnak 3500 igazolt sportolója van. Temesvári István elnök a bemutatón arról beszélt, hogy egyre több szakosztály szeretne csatlakozni a jól működő VSD-hez. Azt is megemlítette, hogy a klub a város nélkül nem tudna jól működni.

Hamarosan átadják a Magyarság telepen az új sportcsarnokot – ezt a térség országgyűlési képviselője, Tuzson Bence emelte ki, méltatva az eddig fejlesztéseket.

Az első szavam a büszkeségé, hiszen komoly sportéletet mutat be a kiadvány – ezt már Seltenreich József, a város sportigazgatója mondta. Kiemelte, hogy a VSD azért fontos, mert a gyerekeknek nem kell más városokba menniük, ha sportolni szeretnének. Széles a paletta, és úgy tudja, hogy újabb sportágak képviselői is jelentkeztek már.

Előző cikkMeghalt a Samsung-gyár egyik dolgozója
Következő cikkItt az új rezsicsökkentés, a kormány befagyasztotta az üzemanyagok árát