Óriási meglepetésre a másodosztályú Dunakeszi Kinizsi bejutott a futsal Magyar Kupa négyes döntőjébe. Ott a jelenlegi bajnoki listavezetővel, a Rábda EZO-val találkozott. Sima eredmény született, de a dunakeszi szurkolók így is kitettek magukért.

kinizsi
Fotó: Kinizsi Facebook-oldala

Nem bírta az óriási nyomást a Dunakeszi, az ETO 10 perc alatt öt gólos előnyre tett szert, ami eldöntötte a Magyar Kupa első elődöntőjét és a döntőbe jutást. Az ETO, szinte neki préselte a Kinizsit a kapujának az első percekben, Kovácsnak fél percenként kellett védenie, majd a Bita  lábán megpattant lövéssel már ő sem bírt, a 3. percben megszerezte a vezetést az ETO. A Kinizsi 10 perc alatt 5 gólt kapott, amely a papírformának felel meg. A biztos előny birtokában aztán kiengedtek a győriek így a második félidőben megelégedtek 2 rúgott góllal – áll a futsalhungary.hu beszámolójában.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=4jCcRzGCpNA[/youtube]

A Kinizsi Facebook-oldala szerint a dunakeszi szurkolók a meccs alatt kitettek magukért. Bár a gólokat az ellenfél érte el, de a négyes döntőbe jutást zajos biztatással hálálták meg a drukkerek. A Facebookon egyikőjük azt írta: “A legnagyobb dolog mikor odajön a Győr játékosa és közli hogy “bárcsak ilyen szurkoló táboruk volna”. A meccsért egyébként egészen Veszprémig utazott el a klub kemény magja.