Ismét meghökkentő bűncselekmények történtek a múlt héten Dunakeszin. A rendőrség beszámolója szerint volt, aki társasházi lakások ajtaját fúrta meg, más dísztárcsákat lopott egy autóról, de voltak akik balesetre hivatkozva próbáltak idősebb emberektől pénz kicsikarni.

Lecsófesztivál, rendőrautó

A leglúzerebb bűnöző heti címére az pályázhat, akik egy társasházban két lakás ajtaját is megfúrta, de a lakásokba már nem jutott be. A rendőrségi beszámoló szerint több parkolóban álló autót is megtámadtak. Volt amelyiket elvitték, másiknak csak az alkatrészeit tulajdonították el, egy harmadiknak pedig a dísztárcsáit lopták le, ezzel 52 ezer forint kárt okozva.

 

Volt egy súlyosnak indult tehergépkocsi-baleset is. A járművel egy gyalogost ütöttek el, aki szerencsére csak könnyebb (8 napon belül gyógyuló) sérülést szenvedett. A sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, de a rendőrök elkapták.

Az egyik legundorítóbb csalással is próbálkoztak Dunakeszin. Két esetben a sértettet felhívták, miszerint hozzátartozóját baleset érte és készpénzre van szüksége. Az ilyen eseteknél a rendőrség azt kéri, hogy mindenki legyen gyanakvó, és ne azonnal a legrosszabbra gondoljon, mert az utóbbi időben ez egy sokat alkalmazott trükk, főleg az aggódó időseket próbálják így kifosztani.

Előző cikkMeghatódott a plakátokon Dunakeszi speciális olimpikonja
Következő cikkA Radnóti gimi a második helyen végzett