Mint arról már többször beszámoltunk, június 13-án autósmozi lesz Dunakeszi, a repülőtéren. Ingyenes, de jelentkezni kell rá. Elkészült a jelentkezés utáni válasz email is. További részletek.

Ami a legfontosabb az online jelentkezés után, hogy dunakeszi lakcímkártyát a helyszínen be kell majd mutatni. Azt kérik, hogy ez legyen kéznél a gyorsabb haladás érdekében. A parkolás érkezési sorrendben történik, a szervezők koordinálásával. Egy autóban annyian érkezhetnek, amennyire a kocsi hitelesítve van, jellemzően, akár 5-en is, viszont a gépjárművek szigorúan 1,5 méteres távolságra állhatnak egymástól, ennek felügyelete a szervezők feladata lesz. ·

Lesz büfé is a helyszínen, de egy autóból csak ember szállhat ki az ételért, italért. Mobil vécéket is telepítenek.

Belépés, pontosabban begördulás 18.30-tól, a Made in Hungária című filmet 20 órától vetítik június 13-án. Esőnapot is beiktatnak, ami június 14., vasárnap. Ezek az információk szerepelnek abban a válasz emailben, amelyet a regisztrálók kapnak.

A Post megkérdezte Sipos Dávidot, hogy mennyire tartja kivitelezhetőnek a védőtávolság betartását, a tömegjelenetek elkerülését? Az alpolgármester bizakodó. Úgy fogalmazott: A Mozdulj Dunakeszi is bizonyította, hogy az emberek fegyelmezetten betartották a járványügyi előírásokat, így nem volt szükség arra, hogy a szervezők külön figyelmeztessenek bárkit a rendezvényen.