A félidőben Fiola Attila góljával 1-0-ra vezet a magyar válogatott a francia csapat ellen a labdarúgó-Európa-bajnokságon.

A magyar gól az első félidő hosszabbításában esett, hiszen viszonylag sok volt az ápolás, Szalay Ádámot le kellett cserélni, és ivószünetet is tartottak. Sallai kapott remek keresztlabdát, futott vele vagy 20 métert és az érkező Fiola Attila elé passzolt, aki csatárokat megszégyenítő pontossággal lőtte ki a rövid sarkot.

Az első gólt ünneplő magyar csapat és szurkolóik a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország – Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én. MTI/Szigetváry Zsolt

Előtte a franciák már vagy 20 perce a magyar kapu előtt tanyáztak, 3 ordító helyzetük is volt, egynél Gulácsi védett hatalmasat, a másik kettőnél pedig szemmel tornázta ki a labdát. De kit érdekel, a magyar válogatott vezetett a félidőben a világbajnok ellen.

A franciák a 66. percben egyenlítettek, egy kapus kirúgás után kettő a kettőben jöttek, és végén már csak be kellett bikázni a labdát a magyar kapuba. Griezmann tette ezt meg. Elkerülhető gól volt.

Az utolsó 15 percet a franciák egykapuzással töltötték el, kétszer is Gulácsi mentette meg a csapatot a góltól, de ezúttal a szerencse is a mieink mellé állt.

A dunakeszi Duna-parton, az önkormányzati kivetítőnél is telt ház volt, több százan szurkolták ki a magyar csapat pontszerzését.

Előző cikkHa nem énekelsz, még keményebb lesz az edzés!
Következő cikkLángolt egy dunakeszi autószerelő műhely