Mint arról korábban beszámoltunk, életét vesztette annak az autónak az utasa, amelyik egy kamionnal ütközött össze még csütörtökön az M2-es autóúton, Dunakeszi térségében. A Dunakeszi Rendőrkapitányság jelenleg is vizsgálja a tragédia körülményeit.

Összeroncsolódott személyautó és kamion az M2-es autóúton, Dunakeszi térségében 2019. május 2-án. A két jármû frontálisan ütközött az autóút 26-os kilométerénél, a balesetben az autó egyik utasa meghalt. MTI/Mihádák Zoltán

A kamion követ szállított, a Fiad Pandában pedig a 24.hu információja szerint két rendőrnő utazott. Az információt megerősítette Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője is.

A személyautóban valóban két szolgálaton kívüli rendőrnő utazott.

A nyomozást ezért a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség folytatja majd le. A balesetben megsérült másik rendőrnő életveszélyes sérüléseket szenvedett, kórházban próbálják megmenteni az életét. Közben a Zsaruellátó arról ír, hogy egy fiatal és egy 45 éves rendőr szenvedte el a balesetet. A fiatalabb vezetett, ő életben maradt és állítólag sikerült stabilizálni az állapotát.

A különböző lapok hírei alapján úgy tűnik, hogy budapesti rendőrökről van szó, akik kikapcsolódni indultak.

Előző cikkTörök Petra rangos elismerése
Következő cikkFürdés volt a köszönet